Kleurenbalk 2018

Geachte kunstenaar,

De Atelier- en Kunstroute vindt dit jaar op 15 en 16 september plaats, de inschrijving is geopend.

Een groot aantal kunstenaars in Heerhugowaard zet haar deuren open voor het publiek. Doel van de kunstmanifestatie is om inwoners en belangstellenden van Heerhugowaard en omstreken in aanraking te brengen met beeldende kunst.

Verspreid over diverse locaties kunnen bezoekers van de Atelier- en Kunstroute kennis maken met schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek, sieraden, foto’s, glaskunst en meer.

Voor 2018 is de opzet voor deze route gelijk aan 2016. Die kunstenaars, die hun atelier op wat verder afgelegen plekken hebben, kunnen deze keer weer kiezen voor een expositieruimte op hun eigen adres, of voor een gastexpositieruimte. Dit jaar zijn de locaties: Artfarm, het Gemeentehuis en Centrum 31 (Cool heeft dit keer geen ruimte beschikbaar voor kunstenaars).  Indien u kiest voor een van deze centrale locaties, kunt u uw voorkeur aangeven, maar de organisatie bepaalt uw locatie.

De organisatie bestaat dit jaar uit dezelfde instellingen als voorgaande route:
Kunstkerk Heerhugowaard, de Artfarm, Cool Kunst en Cultuur en Gemeente Heerhugowaard.

Grote aandacht zal weer besteed worden aan de publiciteit. Ruim voldoende routebeschrijvingen op iedere plek, persberichten, websites, mededelingen op RTV Noord-Holland etc.

Op vrijdagavond 14 september zal in de Kunstkerk voor alle deelnemende kunstenaars een borrelavond georganiseerd worden. Informatie hierover volgt op een later tijdstip.

De prijs voor deelname is ongewijzigd: € 35,00.

We verwelkomen u graag als deelnemer aan de Atelier- en Kunstroute 2018. U kunt zich inschrijven via de website of een inschrijvingsformulier opvragen (in de Kunstkerk of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De uiterste inschrijfdatum is 16 april 2018.

Voor openingstijden van de Kunstkerk, zie: www.kunstkerkheerhugowaard.nl/openingstijden.

Met vriendelijke groeten, namens het organisatie team,

Claudia Honselaar

Coördinator Kunstkerk Heerhugowaard           

 

 

logo kunstkerk  Logo RGB HHW-Svk  logo artfarm sepia KLEIN   Cool bruist