Kunstenaars

 

Websites van kunstenaars:        
www.annekepeereboom.nl 082001 1  annemariekuster.exto.nl 269001   
www.annemariereijbroek.nl  703002

paintingsvlasblom.wordpress.com

 510004 1  
https://ben-joke-haring.jimdo.com/  Joke Haring 1  
 
 361009  
www.keesvandenes.nl 475009      
www.lizanvandijk.nl   490001 www.mariannevanbeek.eu  318002 1  
https://njitnelav-art.nl/links/ 702002 1      
www.stijnseip.nl  091034 www.tlusta.eu   392001  
www.yvonneesserbakker.nl  563002      

Links van kunstenaars en ontwerpers

Heeft de Kunstkerk werk van u in haar collectie? En heeft u een website? Wilt u dan op uw website een link naar de website van de Kunstkerk plaatsen (www.kunstkerkheerhugowaard.nl)? Dan plaatsen wij ook een link naar uw website. Dan kunnen bezoekers van een van beide websites makkelijker de andere website bezoeken. Indien u de link heeft geplaatst, horen wij dat graag van u, dan zetten wij uw website ook op de website van de Kunstkerk. U kunt mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Heeft u interesse om in de Kunstkerk te exposeren?

Meld u dan nu aan voor een van de data en u ontvangt de voorwaarden om te exposeren. Informatie en voorwaarden voor kunstenaars die willen exposeren, klik hier.


Inbrengen nieuw werk in de collectie van Kunstkerk Heerhugowaard:

Veel kunstenaars vinden de weg naar Kunstkerk Heerhugowaard (Stichting Artotheek Heerhugowaard) en willen graag werk in de collectie inbrengen.
De collectie commissie van Kunstkerk Heerhugowaard kijkt naar al het werk en bekijkt door middel van een aantal criteria of het interessant is om het werk in de collectie op te nemen. Indien de commissie uw werk in de collectie wil opnemen, zal de commissie contact met u opnemen. Door het grote aanbod van kunstenaars is het niet mogelijk iedereen persoonlijk te beantwoorden.
U kunt uw werk aanmelden met foto’s en informatie over uw werk, klik hier.