Kleurenbalk 2021 FB

De Atelier- en Kunstroute 2021 vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 september van 11.00 tot 17.00 uur, indien COVID-19 dat toelaat.

Dit jaar stellen een aantal kunstenaars en designers in Heerhugowaard hun deuren weer open voor het publiek. Een ideale gelegenheid om op een ontspannen en laagdrempelige manier een 'kijkje in het atelier' te nemen. 

Overzichtsexpositie

In de Kunstkerk (Stationsweg 53) begint de route met een overzichtsexpositie van de deelnemende kunstenaars. Hier kunt u een keuze maken welke kunstenaars u wilt bezoeken. 

2016 04 20 15 02 klein

Digitale informatie (via de website)

Hieronder vindt u alle deelnemende kunstenaars en de plattegrond met de locaties. Deze kunt u ook via uw mobiel raadplegen.

Deelnemende kunstenaars   Plattegrond

Folders

Dit jaar worden de folders weer in de week voor de Atelier- & Kunstroute huis-aan-huis verspreid. De folder is ook op te halen bij de Kunstkerk, Cool, Centrum 31, de Artfarm, het Oude Gemaal en het gemeentehuis. Deze folders zijn vanaf half augustus beschikbaar.

Klik hier voor de folder

Persberichten

Persbericht foto

COVID-19

De Atelier- & Kunstroute in 2021 is verspreid over 30 locaties. Grotere locaties zoals het Gemeentehuis, de Art-farm, Cool, Centrum 31 en het Oude Gemaal verlenen meerdere kunstenaars onderdak.
De grotere locaties hebben vanwege hun ervaringen met het Corona beleid hun eigen maatregelen genomen, de organisatie van de route volgt het advies van het RIVM op. Vriendelijk verzoeken we de kunstenaars en publiek de aanwijzingen op te volgen. Denk hierbij aan de looproutes, de maximale hoeveelheid bezoekers en het 1,5 meter afstand houden.
Zoal u begrijpt zijn de maatregelen zoals nu beschreven staan een moment opname. De maatregelen die op het moment van de route gelden, zullen gevolgd worden.

Deze Atelier- en Kunstroute wordt georganiseerd door Kunstkerk Heerhugowaard, i.s.m. de ArtfarmGemeente Heerhugowaarden Cool Kunst en Cultuur.

logo kunstkerk    Artfarm logo  Logo RGB HHW-SvkCool bruist

Zie ook: www.openateliers.nl