Atelier- en Kunstroute 18 en 19 september 2021 - Inschrijving kunstenaars

De Atelier- & Kunstroute is i.v.m. de coronacrisis verschoven naar 18/19 september 2021.

Kleurenbalk 2021

Geachte kunstenaar,

De Atelier- en Kunstroute vindt in 2021 plaats op 18 en 19 september (van 11.00 tot 17.00 uur), de inschrijving is geopend.

Een groot aantal kunstenaars in Heerhugowaard zet haar deuren open voor het publiek. Doel van de route is om inwoners en belangstellenden van Heerhugowaard en omstreken in aanraking te brengen met beeldende kunst.

Verspreid over diverse locaties kunnen bezoekers van de Atelier- en Kunstroute kennis maken met schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek, sieraden, foto’s, glaskunst en meer.

Opzet
Voor 2021 is de opzet voor deze route gelijk aan 2018. Die kunstenaars, die hun atelier op wat verder afgelegen plekken hebben, kunnen deze keer weer kiezen voor een expositieruimte op hun eigen adres, of voor een gastexpositieruimte. Dit jaar zijn de locaties: Artfarm, het Gemeentehuis, Cool en Centrum 31.  Indien u kiest voor een van deze centrale locaties, kunt u uw voorkeur aangeven, maar de organisatie bepaalt uw locatie.

De organisatie
De organisatie bestaat dit jaar uit dezelfde instellingen als voorgaande route: Kunstkerk Heerhugowaard, de Artfarm, Cool Kunst en Cultuur en Gemeente Heerhugowaard.

Overzichtsexpositie van deelnemende kunstenaars in Kunstkerk
Tijdens deze route vindt in de Kunstkerk een bijzondere overzichtsexpositie plaats van alle deelnemende kunstenaars. U kunt daarvoor 1 werk inleveren bij de Kunstkerk tussen half augustus en 10 september.

Digitale informatie
De digitale informatie naar kunstenaars en bezoekers wordt steeds belangrijker. De organisatie maakt het voor de bezoekers (en kunstenaars) eenvoudiger om via de digitale weg (via smartphone, tablet of anderszins) de kunstenaars te bezoeken. Er worden links geplaatst naar de locaties en teksten van kunstenaars.

Publiciteit
Grote aandacht zal weer besteed worden aan de publiciteit. Ruim voldoende routebeschrijvingen op iedere plek, persberichten, websites, mededelingen op RTV Noord-Holland etc.

Borrelavond
Op vrijdagavond 17 september zal in de Kunstkerk voor alle deelnemende kunstenaars een borrelavond georganiseerd worden. Informatie hierover volgt op een later tijdstip.

Kosten
De prijs voor deelname is ongewijzigd: € 35,00.

Inschrijving
Wij verwelkomen u graag als deelnemer aan de Atelier- en Kunstroute 2021. U kunt zich inschrijven via de websiite (klik hier) of een inschrijvingsformulier opvragen (in de Kunstkerk of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De uiterste inschrijfdatum is 30 mei 2021.

Reeds ingeschreven deelnemende kunstenaars - bijgewerkt tot 16 april
Deelnemende kunstenaars, klik hier

Voor openingstijden van de Kunstkerk, zie: www.kunstkerkheerhugowaard.nl/openingstijden.

Gemeentehuis  Op route   2016 04 20 15 02 klein

Met vriendelijke groeten, namens het organisatie team,

Claudia Honselaar

Coördinator Kunstkerk Heerhugowaard           

logo kunstkerk  Logo RGB HHW-Svk  logo artfarm sepia KLEIN   Cool bruist